• Vragen? +31 (0)228-213345 (Ma-Za)
  • Grootste aanbod, laagste prijzen!
  • Nr.1 in Hawaii kleding!

Geef met Baywatch kleding en Hawaii kransen de beste zomer party!

  • Geplaatst op
  • 0
Geef met Baywatch kleding en Hawaii kransen de beste zomer party!

Hou je van feestjes? Geef dan een tropische Hawaii party en je weet zeker dat het een groot succes wordt! Zorg voor mooie aankleding die je kunt vinden in onze webshop!

Trek een gebloemde Hawaii blouse aan!

Een Hawaii blouse is natuurlijk een must op een tropische party. Een alohablouse met een tropische print doet direct denken aan een ver eiland waar het heerlijk warm is. We verkopen hawaii shirt in diverse prints en kleuren. Ook voor dames zijn de Hawaii blouses leuk om te dragen, oversized met een knoop erin of als jurk zijn de shirts heerlijk luchtig voor op een warme dag.

 

Hawaii kransen mogen niet ontbreken

Bij een party met als thema Hawaii moeten natuurlijk door iedereen Hawaii slinger gedragen worden! Zelfs die ene vriend die helemaal niet van verkleden houdt zal een slingertje om zijn nek niet zo erg vinden. Schaf van te voren een aantal Hawaii kransen aan in vrolijke kleuren om je gasten mee te versieren als ze binnenkomen, zo is er direct een vrolijke sfeer!

 

Fleur je tuin op met Hawaii versiering

De versiering op het feestje moet uiteraard ook goed zijn! Kies voor palmbomen slingers, een aloha letterslinger en voor diverse hawaii guirlandes die je langs de schutting kunt ophangen. Hierdoor ziet het geheel er kleurrijk en vrolijk uit! Hang wat vrolijk gekleurde Hawaii lampionnen op en kies voor een pinata in de vorm van een leuk dier!

 

Opblaas artikelen op je Hawaii feestje

Op een zomerse party zijn opblaasbare artikelen ook een must! Kies voor een opblaas flamingo, een opblaasbaar aapje en hang hier en daar een tropische vis op! Plaats een grote opblaas palmboom in het midden van het feestgedruis, deze heeft een koeler waar je de drankjes voor de gasten koud kunt bewaren, zo hoef je niet steeds heen en weer naar de ijskast en kun je langer op de dansvloer staan!

 

Of ga voor een origineel kostuum!

Natuurlijk hoef je niet per se iets met een Hawaii print aan te trekken, maar kun je ook voor iets heel anders kiezen! Denk bijvoorbeeld aan een rood met geel baywatch kostuum! Deze populaire kostuums hebben we voor heren en dames in het assortiment. Maak de outfit compleet met een drijver en je bent klaar om het feestgedruis in te gaan! Ook kun je als een tropisch dier verkleed gaan, bijvoorbeeld een papegaai!

 

Voor Kinder Hawaii kostuums zit je bij ons ook goed

Mogen de kinderen ook komen? Ook voor kinderen hebben we diverse leuke Hawaii outfits in het assortiment. Voor de meisjes verkopen we schattige Hawaii rokjes die goed te combineren zijn met een mooie bloem in het haar of een bloemenkrans. De jongens kunnen een stoer Hawaii shirt aan in hun maat en daarbij een zonnebril met daarop een flamingo dragen!

 

Koop al je Hawaii kleding bij Hawaiikleding.nl

In onze webshop vind je een groot Hawaii assortiment, er is voor ieder wat wils! Bekijk de categorieën op de website en je vindt altijd wat je nodig hebt! Bestel vandaag en je hebt je bestelling de volgende dag al in huis, handig als het ineens mooi weer wordt! Ga je liever vandaag al je feest geven? Sameday delivery behoort ook tot de mogelijkheden!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.